Over ons

Champignons van Sikes

  • Wij behoren tot grootste en meest moderne kwekerijen ter wereld: onze twee kwekerijen produceren zo’n 250 ton per week.
  • In januari 2007 wonnen we de Rabobank Publieksprijs 2006, een ondernemersprijs die we volgens de jury kregen voor onze getoonde moed. Daar zijn we erg trots op! Het zegt veel over onze vooruitstrevende manier van ondernemen.
  • De champignons komen direct van de kwekerij. Een mooi en schoon product dat wij direct na de oogst leveren. En dat daardoor beter vers blijft dan u gewend bent!
  • Onze champignons verpakken wij op een innovatieve wijze, waardoor wij een nog langere versheid garanderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Duurzaam ondernemen is bij ons de basis. Binnen onze familie geven we al generaties lang door hoe belangrijk het is om zuinig om te gaan met de beschikbare grondstoffen.
  • Wij leveren op de manier die u wenst, met schaaltjes vanaf 150 gram. Maar ook voor grote volumes draaien wij onze hand niet om.
  • Onze etiketten voorzien wij van handige informatie, zoals u het wilt. Geeft u maar aan wat u erop wilt hebben staan.
  • Wij zijn in staat de champignons in diverse gewenste maten voor u te snijden en eventueel te wassen, waardoor ze direct te gebruiken zijn.
  • Wij zijn EurepGAP, IFS en Fair Produce gecertificeerd. Ook certificering ISO is reeds in gang gezet.
  • Door zeer korte logistieke processen zijn wij in staat een product aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. We kweken en verwerken op één locatie.
  • Dankzij de nieuwste tracking & tracing volgsystemen weten wij op ieder moment van de dag waar de champignons van Sikes zich bevinden. We zorgen zelf voor ons eigen transport.
  • Wij denken mee! Gemak voor de consument, maar ook voor u. We leveren zowel hele - als gesneden champignons – zegt u maar hoe u het wilt.
  • Als familiebedrijf zijn langdurige relaties op basis van vertrouwen voor ons vanzelfsprekend.
Een mooi portret van L1
Wilt u meer over ons weten? Een kijkje nemen in onze kwekerij en zien hoe wij champignons kweken? De Limburgse televisiezender L1 maakte in 2011 een mooi portret van ons. Bekijk de uitzending hier!